Dobrodošli na internet prodavnicu Deli Alati.

Telefon

Pozovite nas 0607000462

Dobrodošli na internet prodavnicu Deli Alati.

Korišćenje kolačića

Naš sajt delialati.rs koristi „kolačiće“ kako bi Vam na adekvatan način pomogao u prilagođavanju i optimizaciji korišćenja naše on-line prodavnice.

„Kolačić“ je zapravo tektualni fajl ili mala datoteka koja se salje Vašem računaru, telefonu ili tabletu prilikom korišćenja ili pregledavanja internet stranica.

Na ovaj način svaka sledeća poseta će biti optimizovana i Vaša poseta će biti prilagođena Vašim potrebama i pređašnjem korisničkom iskustvu.

„Kolačići“ mogu da čuvaju određen broj informacija i zbog toga nam je bitno da za korišćenje „kolačića“ imamo Vašu saglasnost.

Ukoliko želite da blokirate „kolačiće“ možete to učiniti na Internet pretraživaču (Web browser-u) koji koristite u tom trenutku.

Brza dostava

Pozovite nas

Pošaljite nam mail

Brza i sigurna kupovina

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing